Ingredience:
500 g pangasia nebo filé, ale pangasius je nejlepší,
sůl,
citronová šťáva,
koření na ryby,
2 lžíce oleje,
500 g pangasia nebo filé, ale pangasius je nejlepší,
sůl,
citronová šťáva,
koření na ryby,
2 lžíce oleje,
nádivka:
2 vejce,
3 dcl mléka,
6 lžic směsi na bramborové knedlíky,
6 lžic strouhaného sýra,
3 stroužky česneku,
majoránka.
Příprava:
Rybu ocitronujeme, okořeníme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáčku a dáme péci do vyhřáté trouby.
Rybu ocitronujeme, okořeníme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáčku a dáme péci do vyhřáté trouby.
Nádivku smícháme ze všech ingrediencí, chuť a hustota těsta by měla být asi jako na bramboráky.
Rybu necháme asi 10 minut péci v rozpálené troubě a pak na jednotlivé porce lžicí naklademe hromádky nádivky. Dáme péci a pečeme dorůžova.
Doporučená příloha:
brambor, salát
brambor, salát