Rubriky
studená kuchyně

Falešný tatarák

Ingredience:
Métský salmám cca 250g
lze nahradit cibuláčkem, či česnekáčkem
cibule – jedna menší
kečup – 1/2 pol. lžíce
hořčice plnotuč.- 1/2 pol. lžíce
wortchestr – pár kapek
pepř- špetka
Postup:
Na drobno nakrájíme jednu menší cibuli. Tu smícháme spolu s métským salámem, kečupem, hořčicí. Přidáme wortchestr a špetku pepře (já použil bílý) a vše řádně promícháme.
Kdo má rád pikantnější, může použít dijonskou hořtici, Tabasco omáčku, kayánský pepř, či červenou pálivou papriku.
Mažeme na ještě teplé na oleji osmažené topinky, potřené česnekem. Pro žlučníkáře na ještě teplé topinky vyndané z topinkovače:) Výborné s na plátky nakrájenými cherry rajčátky.